Asigurari de calatorie

  • Asigurare de calatorie

    Asistenta in caz de accident sau spitalizare

Asigurari calatorie

Calculator asigurare calatorie

Asigurare de calatorie

Indiferent de destinatie, tipul de calatorie, durata sau probleme de sanatate existente, Progresiv Asiguarari va pune la dispozitie solutii adaptabile, pentru un voiaj lipsit de griji.

Daca doriti sa va bucurati pe deplin de concediu si sa evitati costurile uriase ale tratamentelor medicale de urgenta, va propunem o gama de asigurari de sanatate pentru calatoriile in afara tarii, care sa acopere din punct de vedere medical orice tip de problema. Puteti opta inclusiv pentru optiunea care acopera si sportul de agrement.

Cele mai frecvente sunt accidentele din sezonul de iarna la ski sau snowboard, unde clientii nostri au folosit polita pentru cheltuieli de transport in regim de urgenta cu elicopterul sau ambulanta si pentru cheltuieli de spitalizare si interventie chirurgicala.

Important! - daca sunteti transportat cu elicopterul in regim de urgenta si spitalizat pentru mai mult de 5 zile, o polita cu suma asigurata de 10.000 euro sau mai putin, nu va acoperi costul total.

Polita trebuie pastrata la dumneavoastra, nu la hotel. In caz de accident sunati imediat la numarul de telefon aflat pe polita. In cazul in care nu gasiti polita sau nu reusiti sa contactati compania de asigurari, sunati la Progresiv. Va vom asista noi.

Asigurarea de calatorie va acoperi eventuale cheltuieli de urgenta medicala dar daca doriti poate acoperi si costuri pentru alte situatii neprevazute: pierdere avion, pierdere bagaje, amanare calatorie, etc.  • 1. Completeaza formularul

  • 2. Trimite datele

  • 3. Analizam datele

  • 4. Va trimitem oferta