Asigurari de transport Cargo

  • asigurare cargo

Asigurare Cargo

Cere oferta

Asigurari de transport Cargo

Daca activati in domeniul transportului terestru, aerian, fluvial sau maritim sau depindeti de transporturile de marfa, Progresiv Asigurari va propune sa evitati riscurile inutile care v-ar putea pune in pericol activitatea alegand cea mai avantajoasa asigurare de transport Cargo.

Fara efectele financiare ale responsabilitatii fata de clientii dumneavoastra, fie ei expeditori sau destinatari ai marfii pe care o transportati, o Asigurare CARGO, corect incheiata, va ajuta sa conduceti fara a simti greutatea incarcaturii.

Asigurarea Cargo este rezolvarea pentru toate situatiile care duc la avarierea sau pierderea bunurilor in timpul transportului. Mai exact, in caz de incendiu, explozie, deraierea, rasturnarea mijloacelor de transport terestre, rasturnarea sau scufundarea ambarcatiunii maritime cu ajutorul careia se transporta marfa, coliziunea dintre mijlocul de transport maritim si un obiect extern, necesitatea descarcarii marfurilor intr-un port de refugiu, inundarea ambarcatiunii cu apa sau pierderea unei parti a marfii in timp ce este manipulata, incarcata sau descarcata veti avea garantia recuperarii contravalorii bunurilor.

Asigurarile de tip Cargo sunt foarte complexe. Progresiv Asigurari va ajuta in alegerea politei optime pentru afacerea dumneavoastra

Pentru o cat mai fidela evaluare a incarcaturii, va recomandam sa consultati cu incredere specialistii nostri. Ei vor sti sa creeze asigurarea adapatata frecventei transporturilor, valorii transportate si specificului de risc pe care il impune traseul urmat.