Casco

 • Asigurare Casco

  Livrare gratuita

  Alerta la expirare: RCA, Casco, ITP, Rovinieta

  Suport dosar dauna: constatare, programare service

  Masina la schimb

Asigurare Casco

Calculator Casco

Casco

Atunci cand decidem sa cumparam un autovehicul, suntem constienti ca suma achitata nu va fi prima si singura investitie. De accea, este de dorit sa evitam cheltuieli nepravazute suplimentare fata de ceea ce stim ca trebuie sa alocam intretinerii si folosirii autovehicului.

Asigurarea CASCO este conceputa pentru aceste situatii exceptionale. Ea este destinata protectiei propriului autovehicul in caz de avarii, accidente sau furt pe teritoriul tarii. Polita acopera un spectru larg de incidente care duc la modificarea/distrugerea unor parti ale masinii personale sau a echipamentelor din interior dar si avarii provocate de furtuni puternice, incendii, explozii, cutremure sau alunecari de teren.

De asemenea, asigurarea Casco va asigura despagubirea in caz de furt sau tentativa de furt ce a produs avarii autovehiculului dumneavoastra.

Desi asigurarea se face la valoarea reala a masinii, cu Progresiv Asigurari beneficiati de flexibilitate. Puteti alege intre clasele de riscuri si aveti posibilitatea de a adauga sau renunta la anumite clauze si acoperiri suplimentare.

Mai mult, consultantii nostri va stau la dispozitie in cazul in care doriti sa transformati asigurarile ce au drept obiect autovehiculul personal intr-un pachet de asigurari avantajos.

 • 1. Completeaza formularul

 • 2. Trimite datele

 • 3. Analizam datele

 • 4. Va trimitem oferta