Asigurari locuinta

  • asigurare locuinta

Asigurare de locuinta

Calculator asigurare locuinta

Asigurari de locuinta

Putem alege pentru dumneavoastra una dintre cele mai bune asigurari astfel incat locuinta sa fie bine protejata impotriva tuturor tipurilor de accidente, dezastre naturale sau defectiuni ale retelei electrice si ale instalatiei de apa si de canalizare.

Prin noi puteti contrata asigurarea obligatorie pentru locuinte PAD, sau daca va doriti mai multa siguranta, polita de asigurare facultativa ce acopera toate riscurile, inclusiv incendiu. PAD-ul va acoperi doar 3 riscuri majore: cutremure, inundatii, alunecari de teren.

Pentru a pastra cel mai bun raport calitate-pret, va punem la dispozitie mai multe nivele de garantie, in functie de numarul camerelor locuintei si bunurile din interior.

Va garantam ca prin contractarea oricarui tip de asigurare locuinta cu Progresiv Asigurari veti fi acoperiti de fiecare data, in functie de nevoile dumneavoastra si de realitatile inconjuratoare.

Specialistii nostri va pot recomanda pachetul cel mai potrivt de asigurare locuinta, bazandu-se pe experinta lor dar si pe cea a clientilor nostri, despagubiti, de-a lungul timpului pentru tot felul de incidente neplacute.

Completati formularul si veti primi in scurt timp cea mai buna oferta de asigurare pentru locuinta dumneavoastra.  • 1. Completeaza formularul

  • 2. Trimite datele

  • 3. Analizam datele

  • 4. Va trimitem oferta