Asigurari de raspundere civila si profesionala

  • Asigurare malpraxis

Asigurare raspundere civila si profesionala

Cere oferta

Asigurari de raspundere profesionala - asigurari malpraxis

Asigurarea de raspundere civila si profesionala este o conditie esentiala a functionarii afacerii dumneavoastra. Ea va protejeaza contra consecintelor eventualelor daune pe care le puteti provoca in sau prin activitatea dumneavoastra.

Responsabilitatea societatii dumneavoastra poate fi pusa sub semnul intrebarii in nenumarate situatii de exploatare, de productie, in timpul comercializarii sau gestionarii dar si ca urmare a unor reclamatii sau infractiuni.

Solutiile noastre sunt gandite astfel incat sa acopere toate scenariile care pot atrage dupa sine raspunderea dumneavoastra civila si profesionala fata de un tert (client, furnizor, etc.). De aceea ambele tipuri de asigurare includ un ansamblu de garantii de baza si garantii specifice activitatii dumneavoastra.

Asigurarea de raspundere civila va garanta pentru responsabilitatile dumneavoastra din timpul livrariii si exploatarii, furnizarii de servicii sau prestatii intelectuale, consiliere si studii dar si contra reclamatiilor sau responsabilitatii personale in cazul in care aveti o functie de conducere.

Asigurare de raspundere profesionala (inclusiv asigurare Malpraxis) acopera acele daune produse in timpul orelor de serviciu, prin exercitarea profesiei.

Pentru a elabora o solutie completa, contactati-ne si un specialist Progresiv Asigurari va va va ghida in alegerea celei mai convenabile asigurari de raspundere civila sau profesionala.