Asigurari CMR

  • Asigurare CMR

Asigurare CMR

Calculator asigurare CMR

Asigurari de transport CMR

Prin acest tip de asigurare Progresiv Asigurari se adreseaza transportatorilor de marfuri. Asigurarea de raspundere a transportatorului pentru marfa transportata in calitate de caraus (CMR) are drept obiect raspunderea companiilor de transport pentru avarierea sau distrugerea marfurilor, din momentul preluarii pentru transport si pana in momentul predarii acestora.

Cu o perioada de valabiltate ce se intinde de obicei pe toata perioada transportului, polita CMR este plasa de siguranta pe care, in calitate de transportator, veti dori sa contati daca, din vina dumneavoastra marfa va ajunge mai tarziu la destinatie sau va fi deteriorata.

Pentru un drum linistit si o asigurare completa, va recomandam sa incheiati atat asigurare tip Cargo cat si CMR. Unul dintre partenerii Progresiv Asigurari va raspunde in locul dumnevoastra pentru orice tip de prejudiciu produs pe durata transportului si se va asigura ca nu veti permite unor posibile evenimente neplacute sa va strice reputatia de bun transportator.

Pentru o cat mai fidela evaluare a incarcaturii va recomandam sa consultati cu incredere specialistii nostri. Ei vor sti sa creeze asigurarea adapatata frecventei transporturilor si specificului calatoriei.  • 1. Completeaza formularul

  • 2. Trimite datele

  • 3. Analizam datele

  • 4. Va trimitem oferta