Asigurari pentru cladiri si continut

  • asigurari pentru cladiri, asigurare pentru cladiri si continut, asigurare pentru cladiri

Asigurare pentru cladiri si continutul acestora

Cere oferta

Asigurare pentru cladiri si continutul acestora

Fie ca este vorba de inundatii, alunecari de teren, incendii, explozii, cutremur, trasnet, sau accidente aviatice/rutiere care au drept efect distrugerea imobilului/a bunurilor din interior, boom sonic sau furt/ acte de talharie si vandalism, Asigurarea pentru Cladiri si continutul acestora poate fi solutia ce va scapa de griji si de cheltuieli neprevazute.

Acest tip de polita se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, data fiind « raza sa mare de acoperire » dar este una dintre cele mai flexibile asigurari : aveti posibilitatea de a alege exact riscurile impotriva carora doriti sa va asigurati cladirea si bunurile, in functie de zona in care locuiti si incidentele frecvente.

Totodata, dupa contractarea unei astfel de asigurari cladire, veti fi despagubit si in cazul in care realizati cheltuieli ce au drept scop limitarea pagubei sau post- interventie pompieri, post-demolare, etc.

Contactati-ne si va vom ajuta sa alegeti cea mai avantajoasa asigurare cladire si bunuri, care sa acopere categoria de riscuri dorita si lista cu obiectele/aparatele de uz casnic/industrial pe care credeti de cuviinta sa le protejati.