Despre Noi

Despre Progresiv Asigurari

Despre noi

Despre noi

Progresiv Asigurari va propune cea mai buna solutie de asigurare, prin comparatie cu tot ceea ce exista pe piata in domeniul asigurarilor si garantiilor. Independent fata de orice casa de asigurari, Progresiv asigurari este mandatarul clientului si a intereselor si nevoilor sale.

Va aducem mai aproape cele mai potrivite tipuri de asigurari penru fiecare persoana sau companie. Investim timp si resurse in pregatirea agentilor nostri pentru a ne asigura ca orice intrebare venita din partea dumneavoastra va primi un raspuns pertinent si va fi dublata de o recomandare/ un serviciu orientat direct catre nevoia dumneavoastra specifica.

Ne alegem cu atentie furnizorii/partenerii de servicii pe care ulterior ii recomandam.

Avem standarde ridicate de siguranta si securitate si reusim sa acoperim o gama larga de asigurari online, de la asigurari auto pana la asigurari pentru constructii sau transport.

Specialitatea noastra sunt asigurarile asa ca veti beneficia de informatii complete si in permanenta de actualitate despre pachetele de asigurare-reasigurare.Valorile ce ne definesc activitatea sunt:

  • Independenta fata de partenerii nostri- Progresiv Asigurari are propria strategie de piata si de aceea poate sa va propuna solutii adaptate perfect nevoilor dumneavoastra
  • Disponibilitate- Progresiv Asigurari isi asculta clientii, partenerii si colaboratorii pentru a putea dezvolta o relatie personalizata cu fiecare dintre acestia
  • Increderea (pentru ca angajamentul este in fata dumneavoastra, Progresiv Asigurari doreste sa devina partenerul de incredere, pentru orice tip de asigurare)
  • Reactivitate (dorim sa va aducem servicii de buna calitate, compatibile cu asteptarile dumneavoastra asa ca ne adaptam cerintelor si reactionam in functie de feed-back-ul primit)
  • Creativitate (ne distingem prin solutii de asigurare inovatoare, recunoscute in profesia noastra. Nu incetam sa ne imaginam produse/pachete noi prin care sa raspundem cererilor dumneavoastra.)