RCA Online

  • Asigurari de viata

RCA Online

Calculator RCA

RCA Online

Una dintre cele mai comune tipuri de asigurare, polita RCA acopera raspunderea civila delictuala a conducatorului unui autovehicul inmatriculat in Romania pentru prejudiciile produse unei terte parti.

Altfel spus, asigurarea tip RCA va garanteaza ca, in cazul nefericit al unui accident, nu veti fi nevoit sa rambursati intr-un timp scurt o suma, probabil, neprevazuta in bugetul dumneavoastra.

RCA este o plasa de siguranta pentru dumnevoastra, in calitate de conducator auto. Desi obligatorie, incheierea unei asigurari RCA este o dovada de respect fata de participantii la trafic si o grija in minus in caz de accident.

Completati corect datele masinii dumneavostra in formularul de mai jos, comparati ofertele si comandati online polita dumneavoastra de asigurare RCA pentru 6 sau 12 luni. Veti avea acoperire in caz de vatamari corporale sau deces, cheltuielile de judecata, pagube materiale sau pagube-consecinta a imposibilitatii de folosire a vehiculului avariat.

Am adunat pentru dumneavostra cele mai bune preturi dar, inainte de orice, va asiguram calitatea alegerilor noastre: partenerii Progresiv Asigurari ofera rambursare rapida si integrala in caz de accident si va vor rasplati prin reduceri substantiale la alte tipuri de asigurari daca optati sa comandati online polita RCA.  • 1. Completeaza formularul

  • 2. Trimite datele

  • 3. Analizam datele

  • 4. Va trimitem oferta